Cine suntem

Despre noi

Te ajutam sa traiesti experiente de neuitat!

Rezerva online

Ski

Andrei Vasile

Monitor Ski

Sunt Vasile Andrei, desfasor activitatea de monitor de schi de 9 ani, in urma absolvirii cursului de atestare profesionala la Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania cu categoria 2. Am fost schior de performanta si cel mai bine ma simt pe zapada.

Mihai Baboi

Monitor Ski

Sunt Baboi Mihai Eugen, am 36 ani si sunt absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. Am atestat de monitor schi categoria 4. Experienta profesionala 16 ani

Mihai Vladila

Monitor Ski

Numele meu este Vladila Mihail si am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, specializarea schi alpin. Am obtinut carnetul de antrenor de schi eliberat de C.N.F.P.A din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, atestat monitor schi la Centrul National de Formare Monitori Predeal, atestat monitor schi din cadrul Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania Sinaia.

Claudiu Alexe

Monitor Ski

Numele meu este Alexe Claudiu si am absolvit facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universittaii Transilvania Brasov. Am atestat de monitor schi din anul 2016, categoria 4.

Georgian Munteanu

Monitor Ski

Numele meu este Munteanu Georgian si sunt instructor de schi atestat, cu o vasta experienta in lucru cu copiii in cei peste 15 ani de activitate. Sunt dornic sa impartasesc din experienta mea si celorlalti.

Alexandra Ialomiteanu

Monitor Ski

Sunt Ialomiteanu Alexandra, fost sportiv de performanta in cadrul CSS Predeal timp de 7 ani. De 4 ani activez ca si monitor de schi dupa absolvirea cursului de initiere, perfectionare si specializare la Centrul National de Formare Monitori Predeal.

Alexandra Popa

Monitor Ski

Numele meu este Alexandra Popa. Am atestat de monitor schi din cadrul Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania din 2012, categoria 4.

Goran Ciprian

Monitor Ski

Numele meu este Goran Ciprian, am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. Am absolvit cursul de monitor ski la CNFM Predeal.

Snowboard

Andreea Neculae

Monitor Snowboard

Numele meu este Neculae Andreea, practic snowboarding-ul de 6 ani, iar din placerea de a practica acest sport mi-am dorit sa-l impartasesc si cu altii, de aceea in prezent sunt monitor de snowboard. Ne vedem pe partie!

Hai sa planuim ce faci weekendul viitor

rezerva online

Vrei sa te distrezi cu noi?

Te asteptam pe partie sa incepem distractia.

Contacteaza-ne!