Cine suntem

Despre noi

Te ajutam sa traiesti experiente de neuitat!

Rezerva online

Ski

Andrei Vasile

Monitor Ski

Sunt Vasile Andrei, desfasor activitatea de monitor de schi de 9 ani, in urma absolvirii cursului de atestare profesionala la Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania cu categoria 2. Am fost schior de performanta si cel mai bine ma simt pe zapada.

Mihai Baboi

Monitor Ski

Sunt Baboi Mihai Eugen, am 36 ani si sunt absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. Am atestat de monitor schi categoria 4. Experienta profesionala 16 ani

Mihai Vladila

Monitor Ski

Numele meu este Vladila Mihail si am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, specializarea schi alpin. Am obtinut carnetul de antrenor de schi eliberat de C.N.F.P.A din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, atestat monitor schi la Centrul National de Formare Monitori Predeal, atestat monitor schi din cadrul Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania Sinaia.

Claudiu Alexe

Monitor Ski

Numele meu este Alexe Claudiu si am absolvit facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universittaii Transilvania Brasov. Am atestat de monitor schi din anul 2016, categoria 4.

Georgian Munteanu

Monitor Ski

Numele meu este Munteanu Georgian si sunt instructor de schi atestat, cu o vasta experienta in lucru cu copiii in cei peste 15 ani de activitate. Sunt dornic sa impartasesc din experienta mea si celorlalti.

Alexandra Ialomiteanu

Monitor Ski

Sunt Ialomiteanu Alexandra, fost sportiv de performanta in cadrul CSS Predeal timp de 7 ani. De 4 ani activez ca si monitor de schi dupa absolvirea cursului de initiere, perfectionare si specializare la Centrul National de Formare Monitori Predeal.

Alexandra Popa

Monitor Ski

Numele meu este Alexandra Popa. Am atestat de monitor schi din cadrul Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania din 2012, categoria 4.

Goran Ciprian

Monitor Ski

Numele meu este Goran Ciprian, am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. Am absolvit cursul de monitor ski la CNFM Predeal.

Gabriel Oprin

Monitor Ski

Numele meu este Gabriel Oprin. Am crescut pe partiile de schi, transformand aceasta activitate intr-o adevarata pasiune de la o varsta frageda. Cu ani de experienta si competitii in spate, el aduce nu doar cunostinte solide, ci si entuziasm in lectiile sale. Misiunea lui Gabriel este sa impartaseasca bucuria schiului, transformand fiecare curs intr-o experienta memorabila.

Alexandru Rotila

Monitor Ski

Sunt instructor de schi licentiat al Centrului National de Formare Monitori Predeal, din anul 2018. Primul contact cu acest sport l-am avut la varsta de 5 ani, iar de atunci schiul este parte din viata mea, reprezinta pasiunea mea cea mai mare. Impreuna ne putem bucura de primele viraje, de perfectionarea, corectarea si sincronizarea miscarilor pe care le vom face in timpul alunecarii pe zapada, putem invata sau impartasi cele mai simple trick-uri. Sunt o persoana dedicata, empatica si dornica de a impartasi cunostintele dobandite si imbunatatite pe parcursul acestor ani!

Snowboard

Andreea Neculae

Monitor Snowboard

Numele meu este Neculae Andreea, practic snowboarding-ul de 6 ani, iar din placerea de a practica acest sport mi-am dorit sa-l impartasesc si cu altii, de aceea in prezent sunt monitor de snowboard. Ne vedem pe partie!

Andrei Radulescu

Monitor Ski

Numele meu este Andrei Radulescu. Am atestat de instructor de snowboard atestat AMPSR, ISIA-2011.
Locul 1 – “Cupa nationala a monitorilor din Romania” – Transalpina – 2016
Locul 2 – Azuga K2 pop this – 2012
Organizator tabere pentru copii cu specific montan, catarare pe stanca, trekking, ski & snowboard
Curs de prim-ajutor BLS (Basic Life Support)
Ghid montan autorizat
Instructor catarare pe stanca
Hockey de performanta CS. Triumf Bucuresti – 10 ani
Absolvent “International school of Hockey – Sweden”
Instructor de role
Curs de dezvoltare personala in lucru cu copiii

Hai sa planuim ce faci weekendul viitor

rezerva online

Vrei sa te distrezi cu noi?

Te asteptam pe partie sa incepem distractia.

Contacteaza-ne!