Letie-Ski-3-6-persoane---Pro-Skiers

Invata de la cei mai buni instructori

La Pro Skiers, credem ca invatarea ski-atului sau snowboarding-ului ar trebui sa fie o experienta distractiva si imbucuratoare. De aceea, avem o echipa de instructori foarte calificati si amabili, pasionati de predare. Indiferent daca esti incepator sau doresti sa-ti imbunatatesti abilitatile, instructorii nostri vor oferi instruire personalizata pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Echipament de inalta calitate

Ca parte a lectiilor noastre de schi si snowboard, oferim inchiriere completa de echipament pentru a asigura ca ai tot ce iti trebuie pentru o zi reusita pe pante. Echipamentul nostru de inchiriere este intretinut si actualizat regulat, astfel incat poti avea incredere ca vei utiliza echipament de top, adecvat nivelului tau de abilitate. De la schiuri si snowboarduri la cizme si casti, te avem acoperit.

Inchiriere-echipament-Ski-&-Snowboard - Pro Skiers

Aventuri de iarna de neuitat

Cu Pro Skiers, nu doar ca vei invata cum sa ski-ezi sau sa practici snowboarding-ul, dar vei avea si ocazia sa explorezi unele dintre cele mai uluitoare peisaje de iarna. Lectiile noastre au loc in locatii spectaculoase, inconjurate de munti acoperiti de zapada, oferind decorul perfect pentru aventura ta de iarna. Indiferent daca cauti o experienta palpitanta pe partie sau o tura mai linistita de schi fond, avem lectia perfecta pentru tine.

Adresa: Busteni, Prahova, Strada Matei Basarab Nr. 36
Email: contact@proskiers.ro
Telefon: 0727 652 095